Search

Veilig en snel uw nieuwe sleutel!

Via de AXA Sleutelservice kunt u veilig en snel een reserve sleutel voor uw AXA fietsslot bestellen.

Geen sleutelnummer?

U kunt alleen sleutels nabestellen op basis van het nummer dat op uw fietsensleutel vermeld staat. Het is helaas niet mogelijk een sleutel bij te bestellen via het nummer op het slot of sleutels voor een ander merk dan AXA. Let op: er zijn ook AXA sloten waar geen sleutelservice op zit. Tip: uw sleutelnummer wordt vaak vermeld op de aankoopbon van uw fiets of op de polis van de fietsverzekering. plaatselijke dealer gaan.

Veilig en snel uw nieuwe sleutel!

Via de TRELOCK Sleutelservice kunt u veilig en snel een reserve sleutel voor uw TRELOCK fietsslot bestellen.

Geen sleutelnummer?

U kunt alleen sleutels nabestellen op basis van het nummer dat op uw fietsensleutel vermeld staat. Het is helaas niet mogelijk een sleutel bij te bestellen via het nummer op het slot of sleutels voor een ander merk dan TRELOCK. Let op: er zijn ook TRELOCK sloten waar geen sleutelservice op zit. Tip: uw sleutelnummer wordt vaak vermeld op de aankoopbon van uw fiets of op de polis van de fietsverzekering. plaatselijke dealer gaan.

Klik hier voor het bijbestellen van een ABUS sleutel. ​

Kopie sleutel? Geef het door!

Wanneer je een fietsverzekering hebt moet aan de verzekeringsmaatschappij doorgegeven worden dat je een kopiesleutel hebt besteld. Wanneer je de fiets via ons verzekerd hebt, KingPolis fietsverzekering, kan je dat op de volgende manieren doen:

Bel: 085 744 1650

Gebruik het contactformulier
of
neem contact met ons op dan helpen wij hiermee.

Wij maken op uw polis een aantekening dat u in het bezit bent van een originele en een kopiesleutel.
Back to Top
Product has been added to your cart